Povpraševanje

Za oddajo povpraševanja izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste odgovor na vaš e-naslov!
Povpraševanje
 • BOROVNIČEVEC SELEKCIJA 0,7L
 • VIŠNJEVEC SELEKCIJA 0,7L
 • GIN SELEKCIJA 0,7L
 • PINK GIN SELEKCIJA 0,7L
 • BLUEBERRY GIN SELEKCIJA 0,7L
 • RED ORANGE GIN SELEKCIJA 0,7L
 • HEMP GIN SELEKCIJA 0,7L
 • WINTER GIN SELEKCIJA 0,7L
 • VODKA SELEKCIJA 0,7L
 • RUM KOKOS SELEKCIJA 0,7L
 • KAVA SELEKCIJA 0,7L
 • LEŠNIK SELEKCIJA 0,7L
 • PINA COLADA SELEKCIJA 0,7L

Za podjetje Hofer in njihovo prestižno znamko SELEKCIJA polnimo vrhunske alkoholne pijače Borovničevec in Višnjevec na osnovi sadjevca z dodanimi sadeži borovnic in višenj ( 15 % ), Viljamovko, Vodko, Pina Colado, moderno pijačo Gin različnih okusov ter aromatizirane čokoladne pijače z okusi kave, lešnika in rum kokosa.
"Ste se kdaj lahko uprli čarom kakšnega prefinjenega gospodiča ali prikupne gospodične? Bio - Sad vam ponuja ta par: MISTER in MISS GIN, ki vas bo nedvomno zapeljal s svojo elegantnostjo in modernim okusom. Poizkusite in ne boste se jima mogli upreti !"

MISTER GIN 40 vol. % 1 L
Trendovska pijača Mister Gin je žgana pijača, ki se odlikuje po vrhunskih senzoričnih lastnostih, ima harmoničen in uravnotežen okus. Proizvedena je iz izjemno kvalitetnega destilata v katerem je ujet pristen okus brinovih jagod. Nežna nota citrusov mu daje poln okus in svežino. Mister gin je prejemnik zlate medalje za kakovost na Kmetijsko živilskem sejmu v Novem Sadu 2019.

MISS GIN 37,5 vol. % 0,7 L, okus jagoda
Miss Gin je moderna žgana pijača v roza barvi, ki se odlikuje po vrhunskih senzoričnih lastnostih. Proizvedena je iz izjemno kvalitetnega destilata v katerem je poleg pristnega okusa brinja, koriandra, citrusov , ujeta nežna aroma sladkih jagod. Nežna nota citrusov ji daje poln okus in svežino, aroma jagod pa zaokroži intenziven sadni okus.

Pijači polnimo tudi v mini stekleničke 0,2 L
Naše podjetje že vrsto let na ocenjevanje v Novi Sad pošilja svoje proizvode. Strokovna komisija nas je ponovno nagradila na eni od najpomembnejših kmetijskih manifestacij na Balkanu -tradicionalnem Novosadskem sejmu.

ZLATA MEDALJA ZA MISTER GIN, NOVI SAD 2019
Mister Gin je žgana pijača, ki se odlikuje po vrhunskih senzoričnih lastnostih, ima harmoničen in uravnotežen okus. Proizvedena je iz izjemno kvalitetnega destilata v katerem je ujet pristen okus brinovih jagod. Nežna nota citrusov mu daje poln okus in svežino.
Komisija je to pijačo nagradila z zlato medaljo za kakovost.SREBRNA MEDALJA ZA CHERRY BRANDY, NOVI SAD 2019
CHERRY BRANDY je nekoliko pozabljen sadni liker, proizveden iz matičnega soka višenj, temno rdeče barve, z značilno aromo in močno izraženim okusom po višnji in je prejemnik srebrne medalje za kakovost.

SREBRNA MEDALJA ZA BRUSNIČEVEC, NOVI SAD 2018
DOMAČI BRUSNIČEVEC z dodanimi plodovi svežih brusnic 25 vol. % je izdelan po tradicionalnem postopku z nalitjem alkohola na plodove brusnic s sladkorjem in dodatno obogaten s sadnim sokom. V letu 2018 je bil nagrajen s srebrno medaljo za kakovost.
ZLATA MEDALJA ZA SADJEVEC, NOVI SAD 2018
SADJEVEC premium, naravno žganje 40 vol. % je brezbarvno bistro žganje, proizvedeno iz destilata jabolk in destilata hrušk viljamovk. Odlikuje se po harmoničnem okusu in sveži aromi jabolk in nežni aromi hruške viljamovke. Je brez ostrine in izredno pitno žganje nagrajeno z zlato medaljo za kakovost.
SREBRNA MEDALJA ZA THE BOROVNIČKA, NOVI SAD 2018
THE BOROVNIČKA je borovničev liker, proizveden iz kvalitetnega etilnega alkohola z dodanim sokom borovnic se odraža s primerno izraženim okusom in aromi po borovnici. Dodamo mu še sveže gozdne borovnice (10%). Komisija je pijačo na Kmetijsko živilskem sejmu v Novem Sadu nagradila s srebrno medaljo za kakovost.Podjetje BIO-SAD d.o.o iz Jakobskega Dola je prejemnik zlate boniteto odličnosti, ki jo podeljuje podjetje Bisnode, kar pomeni, da smo tri leta zapovrstjo dosegali nadpovprečne rezultate in tako spadamo v najvišji razred bonitetne odličnosti gospodarskih subjektov v Sloveniji. Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.
Bonitetno oceno odličnosti imajo le najboljša podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazala kot zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev. Le 0,7 odstotkov podjetij na slovenskem trgu se lahko pohvali z oceno zlate bonitetne odličnosti, kar je samo dokaz o našem uspešnem poslovanju. S pridobljenim certifikatom si utrjujemo ugled med obstoječimi in bodočimi strankami, partnerji ter v širši poslovni javnosti. To je dodatna potrditev dosežkov, uspehov, verodostojnosti in zanesljivosti našega poslovanja.

Direktor podjetja Bio-Sad d.o.o Andrej Černčič, ki je prevzel certifikat je ob tej priložnosti povedal: '' Naša skrivnost za uspešno poslovanje je v dolgoletnih izkušnjah pri proizvodnji pijač, poznavanje in uspešno prilagajanje razmeram na trgu, uporaba sodobnih tehnologij in razvoj novih izdelkov. Stalen nivo visoke kakovosti naših izdelkov in storitev, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti ter konkurenčne cene so strateški in ključni tržni elementi s katerimi želimo zadovoljiti in preseči pričakovanja naših naročnikov.

Naše podjetje je večkratni nagrajenec za kvaliteto svojih proizvodov, saj s prefinjenim okusom in tradicijo skušamo ujeti kanček narave v moderno in estetsko dovršeno embalažo.
Dosežki, katere potrjujemo s prejetimi nagradami in priznanji pa nam pomenijo zelo veliko, saj nam tudi strokovnjaki iz tega področja priznavajo kvaliteto in nagrajujejo naše proizvode.''Naše podjetje že veliko let na ocenjevanje v Novi Sad pošilja svoje proizvode. Strokovna komisija na eni od najpomembnejših kmetijskih manifestacij na Balkanu, na tradicionalnem Novosadskem sejmu je nagradila oba vzorca, ki smo ju poslali na letošnji sejem. Vodka Apis je na ocenjevanju prejela zlato medaljo za kakovost. Prefinjenost in blagi okus naše vodke je komisija prepoznala in nam namenila zelo visoke ocene za kakovost in nam podelila zlato medaljo.

ARONIČKE kot novost na tržišču in tudi na sejmu v Novem Sadu so bile nagrajene s srebrno medaljo. Alkoholna pijača ARONIČKE je temno rdeče barve, proizvedena z nalitjem najboljšega razmerja izredno kakovostnega slivovega žganja in alkohola na zdravilne plodove Aronij. Dodatno je slajena s sladkorjem in obogatena s sadnim koncentratom Aronije. Odlikuje se po uležanem sladko kislem okusu, v pijači pa se ohrani pristen 'trpek' okus, ki ja značilen za Aronijo. Ta okus se izredno dobro sklada s harmoničnim okusom slivovega destilata, ki pijačo naredi pitno in privlačno tudi za zelo zahtevne okuse.

DOMAČI RUM JAGER

Za police trgovskega podjetja JAGER smo napolnili Domači rum. Naš zelo prepoznaven izdelek Domači rum Apis z geografsko označbo in več kot 50 letno tradicijo, smo napolnili v 0,5 l steklenico in opremili z etiketo po željah tega podjetja. .

LAHKE BOROVNIČKE JAGER

Podjetje Jager ponuja svojim kupcem raznolik asortima svojih izdelkov. Ravno zato za njihovo trgovsko znamko proizvajamo borovničev liker v nekoliko drugačni izvedbi, kot so nam poznani iz trgovski polic drugih podjetij. Pijačo prepoznamo po imenu Lahke Borovničke, ki ima manjšo vsebnost alkohola in tako sledi trendom današnjega časa.

VODKA APIS 0.2

K seriji izdelkov Domači rum, Zeliščni liker in Borovničevec, ki so polnjeni v male ploščate stekleničke z vsebnostjo 0,2 l smo dodali še Vodko Apis. Vse pijače skupaj v lični in inovativni škatli po 30 stekleničk so našle mesto tudi na Lidlovih policah.

ČOKOLADNI LIKER HOFER

Čokoladni liker, ki smo ga pričeli polniti za trgovine Hofer je predstavnik specialnih likerjev, katerega osnovna surovina je emulzijski jajčni liker. Proizvodnja tega likerja iz svežih rumenjakov je izredno zahtevna in smo edini proizvajalec v Sloveniji, ki se lahko ponaša s čokoladnim likerjem te vrste in kvalitete. Zaradi svoje kremaste strukture in močno izraženim okusom po čokoladi je zelo uporaben kot preliv čez sladoled ali za obogatitev raznih sladic. Lahko pa se tudi servira kot aperitiv, ohlajen, v steklenih kozarcih za likerje.

LAHKA BOROVNIČKA HOFER

Trgovine Hofer so na svojih trgovskih policah poleg borovničevega likerja želele tudi Lahke borovničke, ki imajo samo 14,5 vol.% alkohola. V steklenico so prav tako dodani plodovi borovnic in kljub nižji vsebnosti alkohola z okusom ta pijača nikakor ne zaostaja za močnejšo različico.

DOMAČI RUM EUROSPIN

V trgovine EUROSPIN smo vstopili z našim zelo prepoznavnim izdelkom Domači rum, ki smo ga napolnili v 1 l steklenico in opremili z etiketo po želji kupca. Pijača ima geografsko poreklo. Rum je destilirana alkoholna pijača, izdelana iz melase sladkornega trsa. Je temno rjave barve, izrazitega okusa in arome po rumu in vaniliji.
Že nekaj časa se ukvarjamo z razvojem nove pijače z okusom aronije, ki je trenutno v trendu.
''Aronija je rastlina, katere zrelim skoraj črnim plodovom pripisujejo veliko zdravilno moč ter upočasnitev staranja. Črnoplodna aronija (aronie melanocarpa), rastlina, ki jo poznamo tudi zaradi velike vsebnosti barvil antocianinov, vitaminov P, C, B, A, mineralov in ostalih pomembnih bio aktivnih snovi. Sestavine aronije zdravijo ožilje, uravnavajo krvni pritisk, odpravljajo želodčne težave, preprečujejo nastanek arterioskleroze, blažijo migrene, varovalno vplivajo na naše črevesje, krepijo slabokrvne, povečujejo imunsko sposobnost organizma, vplivajo na izboljšanje vida, spomina in povečujejo elastičnost kože. Na tržišču so na razpolago izdelki iz plodov in stisnjenega soka aronije v obliki marmelad, džemov, sokov, vitaminskih napitkov, prehranskih dopolnil in izdelkov za nego kože.'' ( povzeto po www.bodieko.si/sibirska-borovnica-crnoplodna-aronija)

V našem podjetju smo razvili pijačo, ki smo jo poimenovali ARONIČKE z 14,5 vol. % alkohola (vsebnost alkohola je nizka zato jo lahko tudi oglašujemo). Alkoholna pijača ARONIČKE je temno rdeče barve, proizvedena z nalitjem najboljšega razmerja izredno kakovostnega slivovega žganja in alkohola na zdravilne plodove Aronij. Dodatno je slajena s sladkorjem in obogatena s sadnim koncentratom Aronije. Odlikuje se po uležanem sladko kislem okusu, v pijači pa se ohrani pristen 'trpek' okus, ki ja značilen za Aronijo. Ta okus se izredno dobro sklada s harmoničnim okusom slivovega destilata, ki pijačo naredi pitno in privlačno tudi za zelo zahtevne okuse. V pol litersko ploščato steklenico so dodani zamrznjeni plodovi aronije, kateri imajo opisano zdravilno moč. Pijača je na Slovenskem tržišču nova. Iz plodov aronije obstaja veliko sirupov, sokov in ostalih izdelkov, likerjev pa je na našem tržišču zelo malo in še ti so pretežno uvoženi. Pijača je bila izbrana in predstavljena tudi v Lidlovem projektu '' Lojtrca domačih''. Na letošnjem sejmu v Novem Sadu so Aroničke prejele srebrno medaljo za kvaliteto.

Se še spomnite domačega ruma z značilno rdečo etiketo in portretom temnopolte žene? Poskrbeli smo, da lahko prav to steklenico ponovno najdete na prodajnih policah!

Domači rum Apis se lahko pohvali s tradicijo, ki sega v leto 1962. Najbolj priljubljen je bil v začetku 80-ih let, ko je prodaja dosegla tudi do 450.000 l. Vendar pa je po stečaju podjetja Apis blagovna znamka v konkurenčnem okolju  pričela izgubljati svojo vrednost. 

Ker se v podjetju Bio Sad zavedamo, kaj lahko Domači rum Apis ponudi potrošnikom, smo se odločili, da blagovno znamko ponovno oživimo in ohranimo njen sloves kraljice domačih rumov.

Na letošnjem kmetijskem sejmu v Novem Sadu je podjetje Bio –Sad iz Jakobskega Dola prejelo poseben pokal za visoko kvaliteto svojih žganj v premium kvaliteti.

Strokovna komisija na eni od najpomembnejših kmetijskih manifestacij na Balkanu, na tradicionalnem Novosadskem sejmu nam je podelila zlati medalji za premium žganje Viljamovka in Slivovka ter srebrno medaljo za žganje Sadjevec. V kategoriji likerjev pa je naš Teranov liker dobitnik zlate medalje za kvaliteto.

Naše podjetje je večkratni nagrajenec za kvaliteto svojih proizvodov, saj s prefinjenim okusom in tradicijo skušamo ujeti košček narave v moderno in estetsko dovršeno embalažo.

Dosežki, katere potrjujemo s prejetimi nagradami in priznanji pa nam pomenijo zelo veliko, saj nam tudi strokovnjaki iz tega področja priznavajo kvaliteto in nagrajujejo naše proizvode.

Svečane podelitve nagrad v okviru letošnjega sejma v Novem Sadu sta se udeležila direktor podjetja in prokurist, ki sta iz rok predsednika ocenjevalne komisije prejela pokal in diplome z medaljami za nagrajene izdelke.

Naši partnerji

Ali se zanimate za naše produkte?