Povpraševanje

Za oddajo povpraševanja izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste odgovor na vaš e-naslov!
Povpraševanje

Nekaj novosti iz našega bogatega polnilnega programa.

VODKA APIS 0.2

K seriji izdelkov Domači rum, Zeliščni liker in Borovničevec, ki so polnjeni v male ploščate stekleničke z vsebnostjo 0,2 l smo dodali še Vodko Apis. Vse pijače skupaj v lični in inovativni škatli po 30 stekleničk so našle mesto tudi na Lidlovih policah.

ČOKOLADNI LIKER HOFER

Čokoladni liker, ki smo ga pričeli polniti za trgovine Hofer je predstavnik specialnih likerjev, katerega osnovna surovina je emulzijski jajčni liker. Proizvodnja tega likerja iz svežih rumenjakov je izredno zahtevna in smo edini proizvajalec v Sloveniji, ki se lahko ponaša s čokoladnim likerjem te vrste in kvalitete. Zaradi svoje kremaste strukture in močno izraženim okusom po čokoladi je zelo uporaben kot preliv čez sladoled ali za obogatitev raznih sladic. Lahko pa se tudi servira kot aperitiv, ohlajen, v steklenih kozarcih za likerje.

LAHKA BOROVNIČKA HOFER

Trgovine Hofer so na svojih trgovskih policah poleg borovničevega likerja želele tudi Lahke borovničke, ki imajo samo 14,5 vol.% alkohola. V steklenico so prav tako dodani plodovi borovnic in kljub nižji vsebnosti alkohola z okusom ta pijača nikakor ne zaostaja za močnejšo različico.

DOMAČI RUM EUROSPIN

V trgovine EUROSPIN smo vstopili z našim zelo prepoznavnim izdelkom Domači rum, ki smo ga napolnili v 1 l steklenico in opremili z etiketo po želji kupca. Pijača ima geografsko poreklo. Rum je destilirana alkoholna pijača, izdelana iz melase sladkornega trsa. Je temno rjave barve, izrazitega okusa in arome po rumu in vaniliji.

Naši partnerji

Ali se zanimate za naše produkte?