Povpraševanje

Za oddajo povpraševanja izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste odgovor na vaš e-naslov!
Povpraševanje

Podjeje BIO-SAD je ponovno potrdilo izjemno kakovost svojih proizvodov

Strokovna komisija, ki je na Mednarodnem Kmetijskem sejmu v Novem Sadu ocenjevala močne alkoholne pijače in likerje je vse štiri vzorce, ki smo jih poslali na ocenjevanje, nagradila. Veliko zlato medaljo je podelila za Višnjevec ter tri srebne medalje za pijače Gin rdeča pomaranča, Gin jagoda in Gin borovnica. Poleg vseh nagrajenih vzorcev je bilo našemu podjetju podeljeno posebno priznanje in plaketa sejma v Novem Sadu za kvaliteto ocenjenih močnih alkoholnih pijač in likerjev.
ZLATA MEDALJA ZA VIŠNJEVEC, NOVI SAD 2021
Višnjevec je likerska pijača temno rdeče barve, proizvedena iz sadnega destilata z dodatkom sadnega soka višenj, nalito na plodove višenj. Vrhunsko kvaliteto Višnjevca je komisija potrdila z nagraditvijo likerja z veliko zlato medaljo za kakovost.
SREBRNA MEDALJA ZA GIN RDEČA POMARANČA, NOVI SAD 2021
Gin rdeča pomaranča je bistra alkoholna pijača oranžne barve, proizvedena z aromatiziranjem žitnega destilata z brinovimi jagodami. Poleg pristnega okusa brinja je v pijači ujeta nežna aroma rdeče pomaranče. Komisija jo je nagradila s srebrno medaljo za kakovost.
SREBRNA MEDALJA ZA GIN BOROVNICA, NOVI SAD 2021
Gin borovnica je bistra alkoholna pijača modre barve, proizvedena z aromatiziranjem žitnega destilata z brinovimi jagodami. Poleg pristnega okusa brinja je v pijači ujeta nežna aroma borovnice. GIN BOROVNICA je komisija nagradila s srebrno medaljo za kakovost.
SREBRNA MEDALJA ZA GIN JAGODA, NOVI SAD 2021
Gin jagoda je bistra alkoholna pijača svetlo rdeče – roza barve, proizvedena z aromatiziranjem žitnega destilata z brinovimi jagodami. Odlikuje se po vrhunskih senzoričnih lastnostih. Poleg pristnega okusa brinja in koriandra je v pijači ujeta nežna aroma sladkih jagod. GIN JAGODA je bil nagrajen s srebrno medaljo za kakovost.
DIPLOMA IN PLAKETA, NOVI SAD 2021
Za kvaliteto ocenjenih vzorcev ginov in višnjevca nam je strokovna komisija podelila diplomo in plaketo.Naši partnerji

Ali se zanimate za naše produkte?