Povpraševanje

Za oddajo povpraševanja izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste odgovor na vaš e-naslov!
Povpraševanje

Podjetje BIO-SAD d.o.o, proizvodnja alkoholnih in brezalkoholnih pijač je dobitnik zlate bonitete odličnosti

Podjetje BIO-SAD d.o.o iz Jakobskega Dola je prejemnik zlate boniteto odličnosti, ki jo podeljuje podjetje Bisnode, kar pomeni, da smo tri leta zapovrstjo dosegali nadpovprečne rezultate in tako spadamo v najvišji razred bonitetne odličnosti gospodarskih subjektov v Sloveniji. Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.
Bonitetno oceno odličnosti imajo le najboljša podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazala kot zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev. Le 0,7 odstotkov podjetij na slovenskem trgu se lahko pohvali z oceno zlate bonitetne odličnosti, kar je samo dokaz o našem uspešnem poslovanju. S pridobljenim certifikatom si utrjujemo ugled med obstoječimi in bodočimi strankami, partnerji ter v širši poslovni javnosti. To je dodatna potrditev dosežkov, uspehov, verodostojnosti in zanesljivosti našega poslovanja.

Direktor podjetja Bio-Sad d.o.o Andrej Černčič, ki je prevzel certifikat je ob tej priložnosti povedal: '' Naša skrivnost za uspešno poslovanje je v dolgoletnih izkušnjah pri proizvodnji pijač, poznavanje in uspešno prilagajanje razmeram na trgu, uporaba sodobnih tehnologij in razvoj novih izdelkov. Stalen nivo visoke kakovosti naših izdelkov in storitev, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti ter konkurenčne cene so strateški in ključni tržni elementi s katerimi želimo zadovoljiti in preseči pričakovanja naših naročnikov.

Naše podjetje je večkratni nagrajenec za kvaliteto svojih proizvodov, saj s prefinjenim okusom in tradicijo skušamo ujeti kanček narave v moderno in estetsko dovršeno embalažo.
Dosežki, katere potrjujemo s prejetimi nagradami in priznanji pa nam pomenijo zelo veliko, saj nam tudi strokovnjaki iz tega področja priznavajo kvaliteto in nagrajujejo naše proizvode.''Naši partnerji

Ali se zanimate za naše produkte?