Povpraševanje

Za oddajo povpraševanja izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste odgovor na vaš e-naslov!
Povpraševanje

Nagrajeni izdelki na sejmu v Novem Sadu 2016

Na tradicionalni sejem v Novi Sad smo poslali 4 vzorce pijač in prav vsi so bili nagrajeni. Strokovna komisija na eni od najpomembnejših kmetijskih manifestacij na Balkanu, na tradicionalnem Novosadskem sejmu nam je podelila zlati medalji za premium žganje Viljamovka in Slivovka ter srebrno medaljo za žganje Sadjevec. V kategoriji likerjev pa je naš Teranov liker dobitnik zlate medalje za kvaliteto.

Viljamovka premium - cenjeno žganje iz kvalitetnih zrelih, sladkih in sočnih hrušk viljamovk s prefinjenim okusom, ki nam s svojim vonjem in izrazito aromo hruške pričara domačnost in nas popelje v svet užitka okušanja žganja v premium kvaliteti. Izredno kvaliteto žganja so strokovnjaki prepoznali in Viljamovko premium nagradili z zlato medaljo.

Slivovka premium - prvovrstno žganje narejeno iz sliv. Že dolgo nazaj v preteklosti so ugotovili da slivovka blagodejno vpliva na počutje ljudi, zato jo je pridelovala že skoraj vsaka kmečka hiša. Šilce domače slivovke kot dobrodošlica ali pa zgolj preventivno prežene marsikateri prehlad ali pa prebavno težavo. Zlata medalja na strokovnem ocenjevanju ni naključje ampak priznanje izjemne kvalitete.

Sadjevec premium - je mešano žganje iz domačih jabolk in hrušk. Ima blago in prijetno aromo, odlikuje se po harmoničnem okusu in sveži aromi jabolk in nežni aromi hruške. Žganje je brez ostrine in izredno pitno. Žganje Sadjevec premium je dobilo srebrno medaljo na ocenjevanju na Novosadskem sejmu.

Naši partnerji

Ali se zanimate za naše produkte?