Povpraševanje

Za oddajo povpraševanja izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste odgovor na vaš e-naslov!
Povpraševanje

Podjetju Bio – Sad pokal in medalje za kvaliteto ocenjenih žganj in Teranovega likerja

Na letošnjem kmetijskem sejmu v Novem Sadu je podjetje Bio –Sad iz Jakobskega Dola prejelo poseben pokal za visoko kvaliteto svojih žganj v premium kvaliteti.

Strokovna komisija na eni od najpomembnejših kmetijskih manifestacij na Balkanu, na tradicionalnem Novosadskem sejmu nam je podelila zlati medalji za premium žganje Viljamovka in Slivovka ter srebrno medaljo za žganje Sadjevec. V kategoriji likerjev pa je naš Teranov liker dobitnik zlate medalje za kvaliteto.

Naše podjetje je večkratni nagrajenec za kvaliteto svojih proizvodov, saj s prefinjenim okusom in tradicijo skušamo ujeti košček narave v moderno in estetsko dovršeno embalažo.

Dosežki, katere potrjujemo s prejetimi nagradami in priznanji pa nam pomenijo zelo veliko, saj nam tudi strokovnjaki iz tega področja priznavajo kvaliteto in nagrajujejo naše proizvode.

Svečane podelitve nagrad v okviru letošnjega sejma v Novem Sadu sta se udeležila direktor podjetja in prokurist, ki sta iz rok predsednika ocenjevalne komisije prejela pokal in diplome z medaljami za nagrajene izdelke.

Naši partnerji

Ali se zanimate za naše produkte?