Povpraševanje

Za oddajo povpraševanja izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste odgovor na vaš e-naslov!
Povpraševanje

Podjetje Bio-Sad je ponovno potrdilo izjemno kakovost svojih proizvodov

Na mednarodnem kmetijskem sejmu v Novem Sadu smo na ocenjevanju izdelkov prejeli tri zlate in eno srebrno medaljo za kvaliteto svojih proizvodov Domači rum, Pelinkovec, Bishé jagode & vinó in Travarica

Poleg vseh nagrajenih vzorcev je bilo našemu podjetju podeljeno posebno priznanje sejma v Novem Sadu za kvaliteto likerjev.

Domači rum s prepoznavno rdečo etiketo temnopoltega dekleta, ki je v preteklosti veljal za najboljši rum v Sloveniji je ponovno pridobil in potrdil izjemno kakovost. Na ocenjevanju kakovosti v Novem Sadu je ta proizvod prejel zlato medaljo.

Med grenke zeliščne likerje pod blagovno znamko Apis uvrščamo Pelinkovec. Je alkoholna pijača, temno rjave barve narejena iz izvlečkov izbranih zelišč, katere mu dajejo prepoznaven okus in aromo. Na ocenjevanju kvalitete v Novem Sadu so mu ocenjevalci podelili zlato medaljo za kakovost.

Za stranke, ki želijo biti v trendu proizvajamo Bishé aromatizirano pijačo na osnovi vina, ki je izdelana izključno iz naravnih sestavin. Pasterizirana aromatizirana alkoholna pijača na osnovi rdečega vina brez dodanega alkohola z dodatkom zgoščenega soka jagode, aromatičnim pripravkom začimb in sadne arome se skriva v steklenici pijače Bishé jagode & vino. Na ocenjevanje kvalitete na Mednarodnem kmetijskem sejmu v Novem Sadu smo poslali vzorce pijače Bishé jagode & vino, ki je prejelo zlato medaljo za kakovost.

Travarica je naravno žganje, ki je priljubljen aperitiv, specifičnega okusa. Proizvedena je iz vinskega destilata in aromatičnih pripravkov raznovrstnih zelišč s pomočjo katerih v pijačo ujamemo delček narave. Pred dobrim letom smo se v podjetju odločili, da v ploščato steklenico ujamemo delček Dalmacije in pripravimo vrhunsko mešanico pripravkov iz zelišč in vinskega destilata. Pol litrsko steklenico smo opremili z etiketo v odtenkih zelene in zlate barve s sliko zelišč. Na sejmu v Novem Sadu je tudi ta izdelek potrdil svojo kakovost s srebrno medaljo.

Naši partnerji

Ali se zanimate za naše produkte?