Povpraševanje

Za oddajo povpraševanja izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste odgovor na vaš e-naslov!
Povpraševanje

Nova preobleka podjetja Bio-Sad

Dejavnost našega podjetja Bio-Sad temelji na proizvodnji alkoholnih in brezalkoholnih pijač. Na tržišču smo prisotni vse od leta 1994, torej že preko 20 let. Sledimo dolgoletni lokalni tradiciji, se prilagajamo razmeram na trgu, se ponosno in uspešno kosamo z vse hujšo konkurenco, razvijamo sodobne tehnologije in nove prodajne programe. Uporabljamo kakovostne surovine in estetsko dovršeno embalažo za svoje proizvode. S proizvodnjo alkoholnih in brezalkoholnih pijač vrhunske kvalitete pridobivamo ugled in širimo svoj sloves tako doma kot tudi na tujih trgih. Potrošniki nas lahko prepoznajo po blagovni znamki Bio-Sad in Apis, velik delež našega programa pa predstavljajo tudi polnitve pod trgovskimi blagovnimi znamkami.

V letošnjem letu se je podjetje odločilo za novo preobleko. Posodobili smo celostno grafično podobo podjetja. Nov logo podjetja Bio- Sad je preprost vendar s svojo sporočilnostjo prinaša vrnitev k naravi, prepoznavnost, ki jo gradimo predvsem na kakovosti svojih proizvodov in zadovoljstvu potrošnikov.

Popolnoma nova sodobna spletna stran pa nam prinaša nov pristen in svež pogled na naše podjetje, paleto naših proizvodov in proizvodov, ki jih polnimo za druge poslovne partnerje.

Naši dosežki, ki jih potrjujemo z že prejetimi nagradami pa nam pomenijo zelo veliko, saj nam tudi strokovnjaki iz tega področja priznavajo kvaliteto in nagrajujejo naše proizvode.

Naši partnerji

Ali se zanimate za naše produkte?