Povpraševanje

Za oddajo povpraševanja izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste odgovor na vaš e-naslov!
Povpraševanje

Nagrajeni izdelki na sejmu v Novem Sadu 2018 in 2019

Naše podjetje že vrsto let na ocenjevanje v Novi Sad pošilja svoje proizvode. Strokovna komisija nas je ponovno nagradila na eni od najpomembnejših kmetijskih manifestacij na Balkanu -tradicionalnem Novosadskem sejmu.

ZLATA MEDALJA ZA MISTER GIN, NOVI SAD 2019
Mister Gin je žgana pijača, ki se odlikuje po vrhunskih senzoričnih lastnostih, ima harmoničen in uravnotežen okus. Proizvedena je iz izjemno kvalitetnega destilata v katerem je ujet pristen okus brinovih jagod. Nežna nota citrusov mu daje poln okus in svežino.
Komisija je to pijačo nagradila z zlato medaljo za kakovost.SREBRNA MEDALJA ZA CHERRY BRANDY, NOVI SAD 2019
CHERRY BRANDY je nekoliko pozabljen sadni liker, proizveden iz matičnega soka višenj, temno rdeče barve, z značilno aromo in močno izraženim okusom po višnji in je prejemnik srebrne medalje za kakovost.

SREBRNA MEDALJA ZA BRUSNIČEVEC, NOVI SAD 2018
DOMAČI BRUSNIČEVEC z dodanimi plodovi svežih brusnic 25 vol. % je izdelan po tradicionalnem postopku z nalitjem alkohola na plodove brusnic s sladkorjem in dodatno obogaten s sadnim sokom. V letu 2018 je bil nagrajen s srebrno medaljo za kakovost.
ZLATA MEDALJA ZA SADJEVEC, NOVI SAD 2018
SADJEVEC premium, naravno žganje 40 vol. % je brezbarvno bistro žganje, proizvedeno iz destilata jabolk in destilata hrušk viljamovk. Odlikuje se po harmoničnem okusu in sveži aromi jabolk in nežni aromi hruške viljamovke. Je brez ostrine in izredno pitno žganje nagrajeno z zlato medaljo za kakovost.
SREBRNA MEDALJA ZA THE BOROVNIČKA, NOVI SAD 2018
THE BOROVNIČKA je borovničev liker, proizveden iz kvalitetnega etilnega alkohola z dodanim sokom borovnic se odraža s primerno izraženim okusom in aromi po borovnici. Dodamo mu še sveže gozdne borovnice (10%). Komisija je pijačo na Kmetijsko živilskem sejmu v Novem Sadu nagradila s srebrno medaljo za kakovost.Naši partnerji

Ali se zanimate za naše produkte?